​Inför VM – Cramo och Kusthem presenterar: Charlotte Brems

Nästa vecka står inte mindre än sju cyklister från CK Sundet på startlinjen under veteran-VM på landsväg i danska Ålborg och Hobro. Redan på torsdag den 3 september drar det igång med tempo och på söndag den 6 september är det linjelopp.

Inför detta kommer en presentation av våra sju starka cyklister här på hemsidan, så ni vet vilka namn ni ska hålla koll på i listorna och heja lite extra på, antingen ni är på plats i Danmark eller följer det hela virtuellt på nätet. Samtidigt vill vi passa på att lyfta fram klubbens suveräna sponsorer – utan dem hade klubben inte varit lika stark och framgångsrik!

Sponsorerna
Först ut inför VM är Cramo och Kusthem som båda supportat CK Sundet från start.

Maskinuthyrningsföretaget Cramo, som liksom Sundets medlemmar finns både i Stenungsund och Kungälv, är en entusiastisk sponsor som också stöttat lite extra inför våra satsningar på snabba tider på Vätternrundan.

Och på det Orustbaserade byggföretaget Kusthem sticker de inte under stol med att de gillar cykling! Och vi vet att snickarna där cyklar minst lika starkt som de bygger bra.

Cyklisten
Först ut av våra VM-cyklister är CK Sundets cykeldrottning nummer ett. Oavsett om det handlar om linjelopp och tempolopp på landsväg eller mtb i skogen så hittar vi henne allt som oftast på prispallen.

Namn: Charlotte Brems

Åldersklass: D40 – kör både tempo och linjelopp på VM.

Meriter i urval:
2013 SM-guld tempo och linje, NM-silver tempo, NM-brons D30, cupvinnare linje och tempo.
2014 SM-guld linje, SM-brons maraton MTB D40.
2015 SM-silver XCO och lite annat smått och gott genom åren.

Förväntningar inför VM:
Efter den här sommaren med nio veckors förkylning och närkontakt med postbilen med mjukdelsskador, kraschad cykel och hjälm som följd så har mina förväntningar ändrats. Nu är jag glad att jag kan delta överhuvudtaget. Så nu är målet att ha så kul jag kan och njuta av upplevelsen.

CK Sundet önskar Charlotte starka ben och roliga lopp i Danmark - lycka till!