Helgens fincykling ...

I lördags lastade jag in min gamla far och Cube 29:an i den franska skitbilen och drog ner till Varberg för ett xc lopp i lummigt parkområde på en trevlig , intensiv och någorlunda enkel bana för en landsvägscyklist som moi!.

Punka på nystansat bakdäck 5 min innan start höjde pulsen fint, och när fältet drog iväg var man runt tjugonde gubbe och pulsen nöp omgående upp till 95% av max.
Där låg den sedan i princip under hela dom där 45 min jag cyklade runt banan innan jag av ren trötthet gjorde en praktvurpa i en flisgrusad sväng och skrapade min arma armbåge och krängde ut luft ur NYSTANSAT! framdäck samt knäckte styret åt helsnett håll...

Kul så länge det varade dock och känslan var ok trots 2 pass på nya hojen av 4 pass mtb detta året.

29 tum känns verkligen helrätt för den här gubben och nästa lopp på finCuben blir möjligen Billingeracet 10 maj, antingen hårdare eller vekare och än gnälligare.

Idag var det en oannonserad hårdkörning på racer med Sundarna och trevliga duktiga elitcyklaren Anders Ekh.
Det blev efter sedvanlig tjötcykling några hårda lagtempon utåt Svartedalen mot Lilla Edet samt attackcykling uppför "fjället" mot Ucklum.
Alla gubbarna och grabberna starka som väntat även om jag är överraskat imponerad av triathleten Alexander Ormeus som verkar ha en jädrans bra syreupptagningsförmåga.

Hemma efter 4 tim med spaka ben, men denna gång inte tokbonkad som jag brukar bli ;).

Tack alla för dagens tuffa och roliga tur!

(1 maj kan hända vi hittar på nåt kul på hoj, så håll ögonen på bloggen)

/Viktor