Vilken resa

CK Sundet körde Ronde Van Vlaanderen förra lördagen. Fantastiskt väder och otroligt mycket folk. 16 000 startande varav 4000 körde den långa bana på 245km. Efter ca 110 km kom man in på slingan med alla backar, och där var också resten av dom 16 000 startande. Det blev en del väntande vid rödljus, bro öppningar, vi fick cykla på cykelvägar mm. så det var lite svårt att komma fram ibland.
I koppenberg backen fick vi till och med gå en bit för att det var kö. På det hela mycket trevlig, och som lök på laxen fick man dregla över proffsens alla prylar och bussar dagen efter innan de startade.

Jag körde på en CUBE Litening med Fulcrum 3 hjul, på hjulen hade jag tubless 23 mm schwalbe däck med vätska i med knappt 6 bars tryck, vilket funkade väldigt bra på alla pavé avsnitt. Pavé ja :) jäklar vad det studsade och for, att cykeln över huvud taget håller är ett under. När man dundrar in på Pavén känns det som att bromsarna ligger på, armarna dansar runt skönt och det surrar verkligen i hela kroppen och man längtar verkligen efter slät mark. Efter första Pavé avsnittet var vi bara 4 st kvar i spets, som efter 3 mil reducerades det till mig och en amerikan som höll ihop sista 100 km in till mål. 2x75 cl dryck, 4 gel och en kaka gick åt.. Frågor !! :)

Mer trevlig läsning hittar ni här

http://govest-cycling.com/nyheter/

Marcus