Sundet blickar framåt men även stolt bakåt!! :)

Vårt mål för 2016 var att klubben skulle erbjuda er medlemmar fler träningstillfällen och då framförallt kontinuerliga Söndagsdistanser. Av flertalet anledningar har detta inte blivit av utan vi har varit beroende av att medlemmar själva dragit igång träningar.
Självkritiska som vi är så har vi nu startat en motionssektion och hoppas på en bättre struktur med fler träningsmöjligheter nästa år!!
Men innan våren är här så hoppas vi att ni hakar på våra höst/vinterdistanser samt vår spinning som kommer att starta redan i november månad!! Mer info om detta kommer!

Så här på hösten är det ganska härligt att blicka framåt och börja fila på nya mål inför nästa säsong MEN innan vi gör det vill vi njuta lite över årets fina tävlingsprestationer. Utan att rabbla upp alla resultat under året så vill vi lyfta våra Mästerskapsmedaljörer som vi har i klubben! Charlotte Brems har under säsongen tagit silver i SM-MTB D-40, silver i SM-tempo D-40 samt brons i SM-linje D-40. Gabriel Nyström lyckades knipa silver i SM-tempo H-45 samt brons i tempo på NM H-45. Stort grattis till er båda!! :)
Övriga som tävlat med licens för klubben i år är Catharina Rutgersson, Michael Olsson, Nicklas Johansson, Sara Rönnberg, Anders Andersson, Jimmy Balderud, Tobbe Hellström, Tobias Bovin, Marcus Larsson, Annika Söderström, Viktor Torstensson, Maddy Andreasson och Staffan Sandberg.