Inför VM – Tenson och Nordic Crane presenterar: Anders Andersson

Så är VM-veckan här och med bara några dagar kvar till första starten i Danmark på torsdag så pustar Sundets VM-cyklister ut efter en intensiv och framgångsrik helg på tävlingsbanorna på Orust. Och under tiden fortsätter vi lyfta fram våra snabba stjärnor här!

Cyklisten
”Jag är mer en motionär” sade han samtidigt som han menade att han inte hade några meriter. Men till VM har han tagit sig, vilket inte förvånar dem som cyklat med honom. Stark och ödmjuk som få är Sundets yngste VM-deltagare.

Namn: Anders Andersson

Åldersklass: H30 – kör både tempoloppet och linjeloppet.

Förväntningar inför VM: Tankarna är mest att jag hoppas på bra väder och att cykla så fort jag kan. Det blir en perfekt avslutning av säsongen och en bra semester också.

Lycka till och en go semester önskar vi Anders!

Sponsorerna
Med hjärtat på västkusten är Varbergsföretaget Tenson ett klädföretag att räkna med för den aktiva. De gör kläder för friluftsliv, skidåkning och båtliv – kanske kan vi hoppas på en cykelkollektion framöver? Tenson sponsrar inte bara Sundet utan även både svenska ski cross- och freestylelandslaget och det är Sundets färger som de cyklat till exempel Cykelvasan med – det gillar vi!

Nordic Crane är kranuthyrningsföretaget som har stenkoll på riktigt, riktigt stora maskiner och transporter. Och de håller till i Sundets hemort, Stenungsund!