Inför VM – STC presenterar: Joakim Bolteus

Nu packas det väskor och finjusteras det cyklar hos Sundets VM-cyklister ska ni veta. I morgon drar det igång med tempolopp i danska Hobro.

Cyklisten
En som har ett par dagar till på sig att gå och vara nervös är ett nytillskott till Sundets starka H40-klunga som åker till Danmark för att slåss i linjeloppet. Han har hållit på med tvåhjulingar hela sitt liv, de senaste tio åren framförallt med sådana utan motor på, och han var med och tampades på veteran-VM i Italien redan 2013.

Namn: Joakim Bolteus

Åldersklass: H40 – kör linjeloppet.

Förväntningar inför VM: Jag kör för att någon Sundetkille skall komma på pallen, helt klart. Vi är ett väldigt starkt gäng och vi har absolut chansen. Men jag var med 2013 i Trento och vet att det kommer många starka gubbar.

Starka ben och stort lycka till önskar vi här hemma!

Sponsorn
CK Sundet är oerhört glada över att ha träningskedjan STC Training Club med oss. Och det är på STC:s wattcyklar i Kungälv och Stenungsund som du hittar många av medlemmarna mörka morgnar och kvällar under hösten och vintern, kämpandes med att kräma ut så många watt per kilo som det bara går. Du har väl inte missat att Sundets ordförande Marcus Larsson håller en tidig och stenhård wattcykelklass i Rollsbo på fredagmorgnar hela vintern? Dyker chansen upp så kom och testa!