I dag börjar VM – GoVest presenterar: Marcus Larsson

I dag smäller det! Vid lunchtid startar Sundets Charlotte Brems i tempot och strax innan klockan 16 börjar Sundets herrar köra. På söndag går sedan starten för herrarnas linjelopp strax efter klockan 9 på förmiddagen och en timme senare drar damerna iväg. På VM-tävlingarnas webbsida går det att följa tävlingarna live via webb-tv!

Cyklisten
Utan honom hade vi Sundare inte suttit här och hejat på våra VM-cyklister i dag. Han är cyklisten som trots sina egna framgångar och sin styrka inte backar för att ta med betydligt mindre rutinerade cyklister ut på rundor. Alla ska med, tänkte han och startade cykelklubben Sundet i Stenungsund för ett drygt år sedan. Ingen är gladare än vi Sundetmedlemmar som fått ett glatt, inspirerande och härligt gäng att hoja med på hemmaplan.

Namn: Marcus Larsson

Åldersklass: H40 – kör tempoloppet och linjeloppet.

Förväntningar på VM: Vi är ett grymt härligt gäng som jag är stolt att få cykla ihop med. Formen är bra och det har varit mycket huvudbry med hur man skall få till det där sista och ett pusslande med hur man skall träna. Men det som är absolut viktigast är att kunna slappna av och ha kul! Då gör vi bäst resultat. Ett hett tips är att Viktor kommer placera sig väldigt högt på tempot :)

Kör hårt Marcus, som du brukar, och lycka till!

Sponsorn
GoVest Components är det lilla hjulföretaget som tagit cykelsverige med storm! De Göteborgska cykelbröderna som för några år sedan kom på att de skulle bygga cykelhjul har förfinat processen och lämnar inget åt slumpen. Resultatet är några av marknadens mest omtyckta finhjul. Och det sitter ett och annat GoVesthjul på VM-cyklarna som börjar rulla i dag, så samtidigt som vi tackar GoVest för stödet till klubben så önskar vi även lycka till på VM!