Brudfjällsracet

I Lördags blev det ett spontanbesök till Mellerud för att köra ett riktigt fint lopp som heter Brudfjällsracet. Lagom taggade startade jag, Viktor och Staffan med ett i övrigt fint startfält. Det var många trevliga gamla bekanskaper som Pär och Ulf Bäcker, alltid lika glada Markus Porath, så det var med ett leende på läpparna man drog iväg. Det leendet försvann efter ca 13km när man hör pysljudet från en punktering... FAN det var ju mitt hjul ! Ja ja.. bara att stanna och byta slang, tyvärr strulade även patronen som jag skulle fylla med, så där stod man som ett fån... Men då hände det, en ängel kom cyklandes i skepnaden av Viktor :) detta måste vara jordens och hela universums bästa kompis, helt oegoistist och så jäkla ödmjuk. Han hade luft, och sedan började jakten efter ett stopp på ca 6min. Det tog oss ca 70 min och ett snitt på närmare 42 km/h innan vi kom ikapp klungan. Viktor attackera så klart efter en stund och kom iväg i en grupp som höll till mål. Staffan var iväg i en utbrytning och blir bara starkare för varje dag. Medan vi jagade höll han tillbaka klungan snyggt enligt vad jag har hört :)

Marcus